Om mig

Jag är en ganska ovanligt vanlig man som bor i Västerås med min fru och två barn. Vi har en katt också vilket är en kompromiss då jag tycker att en hund vore djurplågeri så som vår livssituation ser ut. Den här bloggen är mina tankar om allt från min stora passion SEO till sockerpandemin och andra pandemier.

Jag jobbar med datorprogrammering och har ett brinnande intresse sedan barnsben för marknadsföring. Det leder till egna hobbyprojekt inom detta område. Jag tycker mycket om att läsa och resa. Gärna med barnen för jag har inget emot att kavla upp ärmarna.

Jag räds heller inte att tala om hur jag ser på politiken. Jag tycker att det är hälsosamt att prata öppet om detta. Kanske inte på familjemiddagar då vi enbart vill ha det trevligt men annars är det bara bra. Mina åsikter är väl inte världsomvälvande men jag tror nog att jag då och då kan ha något annorlunda att komma med.

Annars känner jag ett stort intresse för hälsa och har ganska starka åsikter om socker. Det kommer jag att skriva mycket mer om på bloggen. Enjoy och hör gärna av dig med frågor eller kommentarer!