Sporten är en viktig del av mitt liv

Jag är som ni kanske kommer ihåg besatt av SEO och socker. Socker för att jag verkligen håller med om att detta ämne är vår fiende. Och SEO för att jag tycker att det är så kul att jobba med marknadsföring online.

Men det finns ett område till som jag är aningen besatt av och det är sport. Jag har alltid sportat. När jag var yngre blev det mycket tennis. Vid någon tidpunkt insåg jag att jag inte var en kommande Björn Borg. Då började jag testa lite annat som friidrott och segling.

Idag är jag väldigt förtjust i att jogga och jag har börjat lära mig mer om HIIT träning när jag springer. Det här är omväxlande och kul. Man varvar lugn takt med ruscher för att få mer effekt av träningen.

För att hålla tempot har jag bett frugan om att sätta ihop bra musik åt mig. Hon har mixat och gjort en så bra blandning där det blir perfekta intervallet. Denna använder även hon för vi har detta med HIIT gemensamt.

Med musik som talar om när jag ska varva upp är det inte svårt. Jag kör mina pass 3 till 4 gånger per vecka och känner att de är en så viktig del av mitt liv. Jag inbillar mig att jag kommer undan med en hel del rent hälsomässigt för att jag håller igång på detta vis. Men man vet ju aldrig. Kanske har jag större nytta av att jag undviker socker eller att jag försöker vara nära andra människor hellre än att prata digitalt.