Skoinlägg är något som förändrat mitt liv

Det finns saker som kan förändra livet. Jag tycker till exempel att boken Hundraåringen som klev genom fönstret och försvann förändrade min syn på böcker. IKEAs utveckling av möbler har förändrat hur mina föräldrar och jag ser på inredning. Och SEO har ju helt klart förändrat hur jag beter mig men det är ju inte sak. Det blir väl snarare dator och modem som har lett till förändringen…

Men nu skulle jag ju skriva om skoinlägg som något som förändrat mitt liv. Och det har de.

Jag brukade ha så ont i smalbenen

Det är benhinneinflammation sade sportläkare efter sportläkare till mig. Kör med liniment och massera på så blir det kanske lite bättre hette det. Men så en dag pratade jag av en slump med en person som tillverkar skoinlägg.

Han sade åt mig att komma in på hans klinik för att få skräddarsydda skoinlägg och det gjorde jag. Det har jag aldrig ångrat! Med skoinlägg för mina sportskor såväl som för mina vanliga jobbskor så har jag nu inga problem.

Det tog ett halvår och sedan var jag fri från värken. Det visade sig att jag har gått lite snett. På båda fötterna. Med ett bättre stöd i hålfoten och en form som jämnar ut min gånghållning så utsätter jag inte längre mina knän och nedre ben för samma tryck. Det har gjort en enorm skillnad!

Jag vill alltså slå ett slag för skoinlägg. De borde för katten ha en egen dag. Skoinläggens dag, det skålar vi för!